Close

Tištěná mapa nebo navigace?


Dnes už si asi málokdo dovede představit, že by jezdil podle papírových map, že by nevyužívat navigaci a každou trasu si předem naplánoval pouze podle atlasu a map v něm. Není problém v tom, že by dnes nebyly k dispozici tištěné mapy, ale dovolím si tvrdit, že v papírových mapách se dnes málokdo vyzná a těch, co by zabloudili na první křižovatce bude většina. Ano, naučili jsme se jezdit podle navigací jak v mobilu, tak přímo zabudovaných v našich autech. Posloucháme příkazy navigací a moc nekoukáme po ukazatelích cesty. Věříme, že nás navigace pošle tou nejsprávnější cestou.

google maps

Někteří z nás ale mají rádi, když se na trasu své cesty mohou kouknout dopředu. Samozřejmě si neprojedete na internetu celou cestu do Chorvatska, ale podívat se přes panorama Google maps na složitější dopravní křižovatky, to je určitě jedinečná příležitost, jak potom na křižovatce nezazmatkovat. A co teprve, když jedete do města hledat nějakou firmu? Nebo v areálu firmy hledáte to správné místo? Tady přijde vhod, pokud má firma na Google maps naskenovaný svůj prostor a vy si dopředu můžete prohlídnout celý prostor firmy. Firmy si často neuvědomují, že i internetové mapy se mohou stát místem pro účinnou reklamu.

google maps

Nejen být na mapách vidět, ale nabídnout k virtuální prohlídce i vnitřní prostory firmy, to je způsob, jak lze zaujmout zákazníka. Pochopitelně je potřeba, aby bylo vše naskenované profesionálně, aby vaše prostory byly maximálně reprezentativní. Jen tak se stanou Google mapy účinnou reklamou vaší firmy. Bez map se možná obejdete, pokud budeme myslet ty papírové, ale i ty mají stále význam pro turistiku, i když i tam už mnozí dávají přednost mapám ve svém mobilu. Je to praktičtější, mobil máte s sebou stále a mapy na internetu jsou často aktualizované. Jediný problém je s vybitím mobilu. Proto není od věci, mít s sebou v batohu i papírovou mapu.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.