Close

Dušičky jsou za rohem


Každý rok se snažíte vyzdobit rodinný hrob tak, aby to vypadalo že si dáváte záležet na údržbě hrobu? Pokud máte hrobů víc, což bývalo a často i dnes je běžné, čeká vás spousta práce. Vzhledem k rostoucím cenám hřbitovních dekorací stále více lidí začíná výzdobu na hrob vyrábět doma. Ideální je, pokud máte nějaký kousek lesa, nebo máte někoho známého který vám za pár korun nebo dokonce zdarma dá větve, ze kterých můžete dekorace vyrobit. Dekorace na hrob se vybírají podle velikosti hrobu. Pokud je hrob menší, bohatě postačí menší košík nebo květináč, případně věnec.

hroby hřbitov

Na velké hroby je potřeba více vazeb, často se dělají kytice nebo velké věnce. Mnozí lidé mají rádi přírodní sušinu, jejíž cena je ale tak vysoká, že už se příliš nevyplatí sušené přírodniny nakupovat. Co si nedokážete nasbírat a usušit sami, se vážně nevyplatí shánět, protože ceny těchto položek jsou opravdu vysoké. Roste počet lidí, jímž zdravotní stav nedovoluje objíždět všechny hroby, které v rodině mají. Z tohoto důvodu buď pověří někoho známého nebo příbuzného v místě kde se hrob nachází, a domluví se s ním, aby na hrob položili alespoň nějaký malý věneček.

umělé růže

V případě že nikdo takový není, nezbývá, než se na hrob vypravit třeba v momentě kdy to zdraví dovolí, a dát na hrob něco co alespoň chvíli vydrží. Ideální jsou umělé květiny na hřbitov, které se dají dát jen tak do vázy. Kvalitní umělé květiny vypadají skvěle, a často jsou k nerozeznání od živých. Můžete si koupit nejen dostupné druhy jako jsou například růže nebo karafiáty, ale seženete dnes třeba i jeřabiny. Kvalitní umělé květiny jsou barevně stálé, takže jim nevadí ani přímé slunce, déšť ani sníh. Právě z tohoto důvodu se hodí na hroby, kde musí květiny odolávat vlivům počasí. Vyberte si z široké nabídky umělých květin, které vás překvapí svou kvalitou.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.