Close

Jak vybrat ideální místo pro vaši svatbu?


Výběr místa je pro vaši svatbu naprosto klíčové. Ovlivňuje styl, logistiku i celkovou atmosféru vašeho velkého dne. Jak tedy vybrat to pravé místo, které udělá váš speciální den ještě speciálnějším?

Rozpočet

Než si začnete procházet nabídku ubytování, je důležité si stanovit rozpočet. Místa svatby jsou různě ceněné. Někde uspořádáte svatbu za velmi malý odnos, jinde vás to bude stát o něco více. Zohledněte nejen celkové náklady na pronájem, ale rovnou zvažte i rozpočet na další důležité položky, jako je catering, dekorace, svatební šaty či ubytování hostů.

svatba

Styl svatby

Upřesněte si, v jakém stylu se bude vaše svatba odehrávat. Bude ležérní, romantická nebo tradiční? Od tohoto rozhodnutí se bude odvíjet výběr místa pro vaši svatbu. Vaše preference vám pomůžou zúžit výběr míst.

Počet hostů

Před konečným výběrem místa musíte také znát počet hostů, alespoň orientačně. Ne do každého prostoru umístíte sto hostů, naopak, pokud plánujete menší svatbu, je zbytečné ji umisťovat do prostoru, který je určen třeba pro dvě stě hostů. Vyšlo by vás to i zbytečně dráž.

Lokalita

Lokalita je taktéž zásadní. Zvažte, odkud je většina vašich hostů a snažte se tomu přizpůsobit, pokud samozřejmě neplánujete svatbu někde v zahraničí. Prozkoumejte také, zda jsou v okolí vhodné místa k ubytování, pokud by byli hosté z větší dálky, a museli na místě svatby přespat. Beskydy ubytování vám nabídnou široké možnosti ubytování, které by bylo ideální pro vaše hosty. Navíc, taková svatba v kouzelných Beskydách je nezapomenutelný zážitek.

svatba

Doplňkové služby

Mnoho svatebních míst se pronajímá v rámci výhodných balíčků, které navíc obsahují služby cateringu, obsluhy nebo dalších služeb, které mohou usnadnit průběh a organizaci vaší svatby. Zjistěte si proto, jaké služby dané místo poskytuje a informujte se především o dalších poplatcích.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.