Close

Letní pohodička


Ano, nemusí se nikam trmácet a nikde platit vstupné. Mají doma svoje a vědí přesně co. Vědí jak účinnou mají filtraci a co všechno mají ve vodě proti tvorbám řas a choroboplodným zárodkům vůbec. Takže se mohou v naprosté pohodě koupat a užívat si to.

Samozřejmě, že stát se může všelicos. Člověk není stroj, aby byl bezchybný. Takže se může stát, že na něco zapomene, nebo přehlídne. Voda pak může vykazovat nezvyklé vlastnosti, nebo se nějak barvit. Pokud se barví do zelena, je jasné, že něco bylo skutečně zmeškáno a je třeba bleskurychlého zásahu. Je třeba použít například chlor šok.

dívka v bazénu

Co to vlastně je? Inu, je to chlorový organický granulát s dalšími přísadami, a to celé efektivně a rychle zabrání například růstu jak zelených řas, tak ovšem i těch hnědých. Nebudeme to celé zde rozebírat chemicky, protože to není nic zajímavého a už vůbec ne podstatného. Ale pokud máte chemii rádi a zajímáte se o to, tak přece jen jednu větu zde dáme. Chlor šok má v sobě účinnou složku organicky vázaného chloru, který má podobu kyseliny trichlorisokyanurové.

plovoucí ananas

Takže chemici si pochutnali a nám, laikům to stejně nic neřeklo. Půjdeme tedy dále. Chlor šok není samozřejmě jen k tomu, když už je zle. Dá se používat naprosto normálně a běžně. Tak jak dávkujete ten jiný, můžete klidně přejít na tento a dávky jen patřičně upravíte. Poté počkáte nějaký čas a testerem si změříte hladinu chloru. Pokud je ho málo, tak budete muset přidat. Pokud hodně, musíte nechat část vody odtéci a dopustit novou. Například.

Pokud byste chtěli tento výrobek vyzkoušet, tak to není žádný problém. Nahoře v článku jsou dvě slova jinou barvou textu a tomu se v počítačové branži říká link. Česky je to odkaz. Na ten si klikněte a okamžitě budete přeneseni na web prodejce tohoto, ale také spousty jiných výrobků. Objednejte si, co je třeba a počkejte doma na doručení.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.