Close

Úpravy a tvarování.


V dnešní době již neletí dlouhé vlasy jak dříve. Ten kdo neměl u mužů pořádné rokové háro byl divný stejně tak kníry a plnovousy. Elegantní styl se změnil, ale ne zas tak moc. Dlouhé vlasy se dnes taky nosí, ale jinak upravené anebo stažené v drdolu na vrcholu hlavy. Část hlavy je vyholená a část má dlouhé vlasy. Muži pak vypadají po učesání naprosto jinak než, když si vlasy rozpustí. Upravený styl dělá chlapům dojem mužnosti a elegance. Většina mužů se snaží o svůj vzhled pečovat, i když tomu nevěnují tolik času jak některé ženy, ale pozor najdou se muži, kteří chodí do holičství i dvakrát do měsíce nebo každých čtrnáct dní na úpravu jejich vzhledu.

Holičské služby

Není na tom nic zvláštního, jen to, že se snaží o sebe pečovat a chtějí si zachovat určitou vizáž. Nechtějí, aby jim vlasy dorostli do zbytečně velké délky, a vidět to jde, hlavně na krátkém střihu. Muži střiženi na krátko, ale s určitým stylem a vzorem musí chodit do holičství častěji, aby nedošlo k přerůstání a styl by se jim mohl ztratit. Byl by z toho dlouhý střih, což většina mužů nesnese. Přece jenom, když jste zvyklí mít na hlavě jen pár centimetrů, tak už pociťujete každý nový centimetr. Mužům dorůstání vlasů vadí stejně jako ženám, kteří nosí krátké střihy, krátké vlasy vypadají dobře, jen když jsou stále udržované a drží si svou délku, jakmile přerostou, už to není ono nebo celkový vzhled vypadá naprosto jinak. Kdo tedy chodí častěji ke svému holiči nebo kadeřnici, jak to máte doma vy se svou drahou polovičkou?

Holičské služby

Je žena více u své kadeřnice a nechává se šlechtit, nebo je více v holičství muž. V dnešní době mohou muži a ženy chodit podobně a nechávat se stříhat co čtrnáct dní, když chcete vypadat stále dobře. Muži si kromě vlasů mohou nechat zastřihávat, tvarovat vousy a obočí. To vše, je vám ochotný holič udělat a postarat se o vás. Holičské služby https://thecrownbarbershop.cz/sluzby/ jsou kvalitní, když si vyberete dobrého holiče. Úprava takového plnovouse je pracná a doma na to nemáte vhodné nástroje a lepší se nechat obskakovat než se doma trápit.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.