Close

Kde využijete reflexní vestu s potiskem


Stavební společnost – provozujete stavební společnost a pohybujete se v terénu například při výstavbě mostních konstrukcí, silnic a dálnic či při stavbě chodníků podél bytových domů? Tato místa mohou být velmi nebezpečná s ohledem na silniční provoz a čilý stavební ruch. Stačí změna charakteru počasí, silný déšť, sněžení nebo mlha, a stanete se rázem terčem smrtelného úrazu při srážce s vozidlem. Reflexní vesty jsou při stavebních pracích mnohdy skutečně nezbytné, a potisk na vestách pak jasně oznamuje, jaká stavební firma tu pracuje.

dívka s reflexní vestou

Na cyklistickém výletu – představte si, že si vyrazíte na výlet na kolech, například v Jizerských horách, kde jsou poměrně náročná stoupání a klesání a řada nepřehledných zatáček u asfaltových silnic i cyklostezek, a slunečné počasí se zakrátko promění v mlhavý terén, kde je sotva vidět na pár kroků. Jestliže máte s sebou v cyklobrašně reflexní vestu, ochrání vás před srážkou s jinými cyklisty nebo automobily, kterým může velmi snadno dojít. Reflexní vestu si samozřejmě můžete koupit, ale bude-li opatřena potiskem, můžete toho využít k propagaci vaší skupiny, například pokud cestujete s kamarády z turistického oddílu nebo pořádáte firemní výlet. Ostatní tak uvidí, že si na kola vyrazili například zaměstnanci letecké společnosti nebo prodejny sportovních potřeb.

pes v reflexní vestě

Lyžování – reflexní vesty se skvěle hodí i lyžařům, kteří se ocitají v nepřehledném terénu při špatném počasí. To, co se odehrává v létě na cyklostezce, se pak může promítnout na zasněženém svahu Černé hory v Janských Lázních. Reflexní vesta s potiskem může zabránit i velmi těžkému úrazu.

Při výměně kola u auta – když je zapotřebí vyměnit pneumatiku v případě defektu na nepřehledné silnici, je reflexní vesta nutností. Potiskem na vestě tu ovšem můžete dát okolním lidem na vědomí, že vlastníte obchod s obuví nebo že prodáváte zdravou výživu. I reflexní vesty mohou skvěle posloužit pro reklamní účely, lidé jsou všímaví a tyto situace tomu přímo nahrávají.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.