Close

Předsíň v novém kabátě


Seznámil jste se s krásnou a milou dívkou, například na vodácké výpravě, a nadešel čas pozvat ji k vám do bytu? Přemýšlíte o tom, jak jej vylepšit, aby byl dostatečně reprezentativní a cítil jste se v něm lépe než dosud, a aby něco podobného vnímala i vaše přítelkyně? Pak vsaďte na tradiční klasiku v moderním pojetí:

moderní ložnice

Převaha koberců – pokud nemáte v bytě domácí zvířata, která by znečistila tlapkami a výkaly podlahovou krytinu, tedy například psy nebo kočky, pak vsaďte na osvědčený povrch, který se nikdy neomrzí – koberce. Výhodné je, jestliže jsou v pastelové barvě a jednobarevné – prosté jakéhokoli vzorování. K takovému materiálu se pak hodí jakýkoli nábytek a bytové doplňky.

šatní raminka

Vestavba v předsíni – vztah se ženou nebude pouze o vysedávání v kavárnách nebo procházkách parkem, dojde i na fyzické milování, a to se odehrává převážně v ložnici. A právě tam se hodí velmi měkký, třeba bílý či krémový koberec. Bude se skvěle hodit k posteli a nočním stolkům i ve světlých dekorech. Malba stěn v ložnici by jí měla vdechnout romantiku, takže například světle modrá nebo do růžova či fialova, a hlavně žádný další nábytek – jen postel s nočními stolky, a to je vše. Veškerý úložný prostor koncentrujte do předsíně.

V předsíni může být také koberec, každopádně se vyplácí doplnit jej skříní od podlahy až ke stropu s posuvnými dveřmi. Uprostřed dveří by mohla být řada zrcadel, vytvarovaná do vlnovek či podobných křivek, a barvu posuvných dveří vybírejte s citem tak, aby byla pokud možno co nejsvětlejší a odrážela v místnosti umělé či denní světlo.

V předsíních bývá dostatečně velký prostor pro umístění vestavěné skříně v Praze https://www.sten-skrine.cz/ a tím, že bude zasahovat až ke stropu, budete mít možnost uložit zde veškeré vaše věci počínaje oblečením a obuví a konče úklidovými prostředky. Toto praktické řešení jistě ocení i vaše partnerka a je velká šance, že se bude domnívat, že s takovým partnerem by mohla trávit více času, což třeba vyústí v rozhodnutí uzavřít s vámi sňatek a založit rodinu.

© 2024 Lqz | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.